• Tisdag 19 oktober Kl 8.30 - Arbetsdag på Persgården Höststädning ute och inne. Ta gärna med redskap. Städdagen börjar med frukost.
  • Torsdag 21 oktober Kl. 18.30 - Grynkorvens dag – Skaraborgs nationalrätt Vi träffas på Persgården och vi serverar grynkorv med potatismos och lingon och dricka – så långt det räcker. Deltagaravgift 50 kr.

Årsmötet 2020

Flera månader för sent höll vi vårt årsmöte på Persgården i strålande sol och milda vindar. Ett fåtal hade hörsammat vår kallelse i Mariestadstidningen och det var precis som det skulle vara i dessa coronatider. Spridda bord och långt mellan deltagarna. Vi höll en minuts stillhet för att minnas Lars Johansson och Kjell Skogsberg som gick bort under året 2019. Mötet gick snabbt och innehöll inga förslag eller motioner. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det förgångna verksamhetsåret efter att ordföranden Truls Wiberg och kassören Helena Billerdahl i korthet redogjort för verksamhet och ekonomi. Berndt Johansson läste upp revisionsberättelsen. Ordföranden hälsade vår nya styrelsemedlem Ninni Stabäck från Hindsberg välkommen. Valberedningens Jan Johnsson redogjorde för vilka som var på val och styrelsen kunde efterföljande konstituera sig. Berndt Johansson meddelade sin avgång från valberedningen och blev tackad för sin insats. Jan Rönnholm mottog en bok från föreningen i anledning av den kommande runda födelsedagen. Ordföraren fick en bukett blommor och allt avslutades med våfflor och kaffe som Eivor Hallén och Maj-Britt Lundstedt samt Sture Hallén serverade.

Foto: Åke Möller

Ninni Stabäck och Jan Johnsson

Jan Rönnholm tar emot födelsdagspresenten med social distancering!

Gunilla Broberg ger ordförande Truls Wiberg blommor som tack för årets arbete.

År: 1943
Motiv: Jufs ungdomsförening.