• Söndag 22 september Kl 13 -16 - Blombytardag Vi byter växter med varandra på Persgården. Vårblommande perenner och mindre krukväxter. Efteråt får vi kaffe – ta själv med bröd och byt och bjud.
  • Måndagar 16/9 30/9 14/10 28/10 Kl. 8.30 -12 - Föreningsfrukost Delta i vår goda frukost och lättare arbetsuppgifter efteråt. Vi försöker anpassa jobben efter vad Du kan och vill delta i.

Podd om Mariestads tidigaste historia

På Västergötlands Fornminnesförenings hemsida kan Du nu höra ett 42 minuter långt program där Åke Möller blir intervjuad och berättar om Mariestads okända historia. Intervjuare är Henrik Dammberg.

Västergötlands historiepodd

År: 1950ca
Motiv: Leksbergs IF B-Lag
Personer: 3544 1950ca Leksbergs IF B-Lag Stående fr.v. Per Inge Lundgren, Evert Pavan Olsson, Lennart Pinuppen Olsson, Persson, Kurt Ballrik Johansson, Hans Karlsson. Sittande fr.v. Stig Killen Andersson?, okänd, Kurt Karlsson, Rolf Dahl, Mats Johansson?. 3544.jpg