• Söndag 22 september Kl 13 -16 - Blombytardag Vi byter växter med varandra på Persgården. Vårblommande perenner och mindre krukväxter. Efteråt får vi kaffe – ta själv med bröd och byt och bjud.
  • Måndagar 16/9 30/9 14/10 28/10 Kl. 8.30 -12 - Föreningsfrukost Delta i vår goda frukost och lättare arbetsuppgifter efteråt. Vi försöker anpassa jobben efter vad Du kan och vill delta i.

Gåva till smedjeprojektet

Sparbanksstiftelsen Alfa och Swedbank har givit oss ett bidrag på 20.000 kr. till etableringen av en smedja i körhuset. Det blir grundplåten. Budgeten är lagd och vi får fortsätta att söka bidrag innan vi kan komma igång med att bygga ässja och skorsten samt inreda smedjan. Ett flerårigt projekt alltså.

Smeden Viktor Norlander i sin smedja

Swedbanks jättecheck på väggen till smedjan

År: 2008
Motiv: Brudparet Leif Källgård och Marie Kristiansson anländer.
Personer: