• Lördag 19 september Kl. 14 - Insektsvandring Bygg Ditt eget insektshotell – Vi har material och visar hur man gör. Kaffe utomhus. Vi möts på Persgården. 100 kr. i deltagaravgift inklusive byggmaterial och kaffe.
  • Söndag 27 september Kl 13 -15 - Blombytardag Örtagården håller öppet och vi byter växter med varandra på Persgården. Medicinalväxter och vårblommande perenner och mindre krukväxter. Gull-Britt Svensson svarar på frågor. Efteråt får vi kaffe utomhus. 50 kr deltagaravgift.

Försvarsutbildarna

Vi har haft besök av Försvarsutbildarna som är en frivillig försvarsorganisation. Två medlemmar, Bengt Andersson och Margareta höll ett tre timmar långt föredrag på Marci Hus med titeln "För Din säkerhet". De berättade om allt från kommunens ansvar i tider av kris eller krig, till hur vi själva kan inrätta oss och förbereda oss på att vi plötsligt inte har el, vatten. mat eller värme. De berättade också om hur vi får information i sådana lägen när kanske mobilnätet inte fungerar. Det gav anledning till flera inlägg från de engagerade deltagarna. Försvarsutbildarna bjöd på kaffe och bröd som våra damer ordnade med i köket. Avslutningsvis fick vi en riktigt bra liten välfylld första förbandslåda och en sida med goda råd att spara där hemma med viktiga telefonnummer. Man kan lägga till Text TV sidan 599 som också innehåller krisinformation.

År: 1997
Motiv: Klass 4S
Personer: 4SBakre raden från vänster:1 Tone Pedersen 2 Karl Lycken 3 Emilie Backlund 4 Louise Sandberg 5 Jobanna Blom, 6 Ida Granat 7 Gustav Kjernald 8 Marie Hartung, KfMellersta raden från vänster1 Jakob Persson 2 Fredrik Runmark 3 Malm Andersson 4 Jonas Karlsson 5 Joni Friman, 6 Helen KällgårdFrämre raden från vänster:1 Kristian Ambros 2 Mikaela Dahl 3 Ellen Stålnacke 4 Nils-Erik Kempe, Frånvarande: Emil Molin