• Från och med i dag, den 17 mars inställer vi hela vårt vår- sommarprogram 2020 tillsvidare! Vi hoppas förstås på att vi skall kunna återkomma och hälsa alla välkomna igen snarast möjligt.
  • Måndagar 23/3 6/4 20/4 4/5 kl. 8.30 -12 - Föreningsfrukost Delta i vår goda frukost och lättare arbetsuppgifter efteråt. Vi försöker anpassa jobben efter vad Du kan och vill delta i.

Våffelkafé

Sommarens onsdags eftermiddagar med våffelkafé fortsätter med väldigt mycket gäster. Vi har satt nytt rekord med ungefär 160 serverade våfflor! En helt otrolig prestation av våra rara damer i köket och serveringen samt med lite hjälp från oss gubbar också med bord och stolar. Ett varmt tack till alla som troget kommer och besöker oss och trivs i Persgårdens lummiga skugga under askarna.

År: 1951
Motiv: Klass 3-4 i Leksbergs skola
Personer: Första raden fr.v. Kent Eriksson, Åke Möller, Claes Haglind, Per Åke Johansson, Per-Olof Carlen, Göran Backman, Per-Göran Holgersson, Kjell RosengrenAndra raden fr.v. Tauno Bolin, Gudrun Frisk, Anna Greta Karlsson, Asta Andersson, Bojan Nykvist, Siv Andersson, Solveig Larsson, Inger Herlin, Leif JohanssonTredje raden fr.v. Anders Åman, Birgitta Björk, Gunvor Gustavsson, Ragnhild Lindblom, Barbro Bergsten, Lillemor Johansson, Ingrid Björk, Anita Johansson, Rolf JohanssonFjärde raden fr.v Per Strand, Sture Nilsson, Leif Cederman, Bengt Ahlstrand, Leif Herlin, Leif Johansson, Morgan Persson