• Måndagar 11/3 25/3 29/4 13/5 Kl. 8.30 -12 - Föreningsfrukost Delta i vår goda frukost och lättare arbetsuppgifter efteråt. Vi försöker anpassa jobben efter vad Du kan och vill delta i.
  • Torsdag 21 mars kl. 19 - Årsmöte i Leksbergs församlingshem. Årsmötesförhandlingar. Lars Nolberger berättar om biodling. Föreningen bjuder på kaffe. Lotterier.

Utflykt med klass 5 Ullervad skola

Onsdag den 9 maj var Ullervad skolas klass 5 på besök med cykel till våra sevärdheter. Med på turen var Maj-Britt Lundstedt. Guide var Åke Möller.

Klassen framför klockstapeln på Kapellplatsen

På väg till varggropen. Klassläraren i täten heter Njomza Pllana

På Persgården serverades där saft och bullar. Sonja Andersson och Birgitta Gustafsson samt Sture Hallén stod för det praktiska.

Styrelsen på inspektion efter arbetet med friläggandet av alla stenarna

År: 2002
Motiv: Klass 5S
Personer: 5SBakre raden från vänster1. Anita Odhner Källgård, Kf. 2. Emma Adamsson 3. Nils Andersson 4. Cecilia Fransson, 5. Pernilla Forslund 6. Linnéa Lugnberg 7. Karolina Blom 8. Julia Engqvist Fridlund, 9. Jonathan Axelsson 10. Emil KvarnströmMellersta raden från vänster1. Linus Engqvist 2. Mette Pedersen 3. Rikard Källgård 4. Jimmy Björklund, 5. Jenny Johansson 6. Filip Alpsten 7. Emma Dahlén 8. Stefan Hermansson9. Daniel Lugnberg 10. Christoffer Andersson 11. Monica Westerdahl, KfFrämre raden från vänster1. Emil Ekelund Nord 2. Tommy Kovala 3. Oscar Trolin 4. Hampus Hasselqvist, 5. Ingrid Adamsson 6. Elin Chang