• Måndagar 11/3 25/3 29/4 13/5 Kl. 8.30 -12 - Föreningsfrukost Delta i vår goda frukost och lättare arbetsuppgifter efteråt. Vi försöker anpassa jobben efter vad Du kan och vill delta i.
  • Onsdag 24 april kl. 19 - Jägarkväll på Persgården. Kaffe och bröd 50 kr.

Midsommarafton i Karleby

Vi fick en underbar midsommarafton på Persgården. Lite kallt men inget regn. Massor med besökare och många barn. Alla aktiviteter var välbesökta och vi tackar alla som kom och alla som har hjälpt till.

Vinnare av vår tävling om en båtresa på Göta kanal blev ägaren av lott 407. Tröstpriset föll på lott nr. 3. Vinnarna ombeds kontakta oss på ulh(at)ullervad.se eller telefon 0501-17 875.

Vi har hittat ett kvarglömt/tappat barnparaply som vi har lagt åt sidan.

alt Lars Nolberger fick diplom för sitt stora engagemang i biodling av ordförande Truls Wiberg

alt Lovisa och Alexander Käll samt jr. tar emot diplomet för god byggnadsvård.

Helen tog emot Ernst & Astrid Anderssons stipendium på Mariestads ridklubbs vägnar.

Vi hade jättefin musik. Kristin, Gustaf och Lennart Andersson. Musikerna från Mariestads Dansgille och två amerikanska folkmusiker.

alt Mariestads Dansgille uppträder runt majstången för alla besökarna

Där serverades massor av kaffe och bröd och många köpte lotter och spelade på chokladhjul. Barn och vuxna åkte med traktor och vagn. Barnen kunde även fiska och få påsar med godis.

År: 2003
Motiv: 3309