• Torsdag 24 januari Kl 19 - Film och musikafton på Marci Hus - Ullervads församlingshem Bertil Svenssons film: Glada original, del 1 visas av Joachim Johansson. Musikunderhållning. Lotterier. Entré 70 kr. inkl. kaffe.
  • Torsdag 21 mars Kl 19 - Årsmöte i Leksbergs församlingshem Lars Nolberger berättar om biodling. Lotterier. Föreningen bjuder på kaffe.

Midsommarafton i Karleby

Vi fick en underbar midsommarafton på Persgården. Lite kallt men inget regn. Massor med besökare och många barn. Alla aktiviteter var välbesökta och vi tackar alla som kom och alla som har hjälpt till.

Vinnare av vår tävling om en båtresa på Göta kanal blev ägaren av lott 407. Tröstpriset föll på lott nr. 3. Vinnarna ombeds kontakta oss på ulh(at)ullervad.se eller telefon 0501-17 875.

Vi har hittat ett kvarglömt/tappat barnparaply som vi har lagt åt sidan.

alt Lars Nolberger fick diplom för sitt stora engagemang i biodling av ordförande Truls Wiberg

alt Lovisa och Alexander Käll samt jr. tar emot diplomet för god byggnadsvård.

Helen tog emot Ernst & Astrid Anderssons stipendium på Mariestads ridklubbs vägnar.

Vi hade jättefin musik. Kristin, Gustaf och Lennart Andersson. Musikerna från Mariestads Dansgille och två amerikanska folkmusiker.

alt Mariestads Dansgille uppträder runt majstången för alla besökarna

Där serverades massor av kaffe och bröd och många köpte lotter och spelade på chokladhjul. Barn och vuxna åkte med traktor och vagn. Barnen kunde även fiska och få påsar med godis.

År: 1940
Motiv: Sparkåkning den 7 jan. Fr.v. Ingemar Svensson Ribbenås, Ingrid, Berta o Vilke Augustsson, Maj-Lis Gunnarsson Österg., Kurt Svensson Lunnatorp Ribbenås, Lasse Gunnarsson Österg., Lars Jonsson Östertomten.
Personer: Fr.v. Ingemar Svensson, Ingrid, Berta o Vilke Augustsson, Maj-Lis Gunnarsson, Kurt Svensson, Lasse Gunnarsson, Lars Jonsson.
Fotograf: Nils Pauli