• Torsdag 29 oktober Kl 13-15 - Stora Ek Torbjörn Nordberg berättar om restaureringen av parken och byggnaderna samt Eks kyrka. Deltagaravgift 50 kr.
  • Söndag 22 november Kl 13 - 16 - Jul på Persgården Gå Kulturstigen därefter servering utomhus av korv och bröd, glögg, saft och pepparkakor. Bakluckeloppis. Tomten kommer.

Kyrkgrunden frilagd

Ett flitig grupp bestående av Åke Möller, Jan Rönnholm, Kjell Skogsberg, Sture Hallén och Martin Isaksson har legat på knä och rensat bort allt ogräs mellan stenarna som visar var den gamla kyrkan låg. De fyra vitmålade träpålarna visar hörnen på den första kyrkan. Efteråt fyllde vi på grus mellan stenarna. Nu kan besökarna tydligt se hur stora kyrkorna har varit. Längs med kanten på den gamla kyrkogården står en enkel bänk som är gjord av ett av de utbytta benen från klockstapeln.

År: 1927
Motiv: 6-33Konfirmation 1927
Personer: 1927 6-33 Konfirmation 1927 Stående John Johansson, Karl Forsbom, Klas Jansson Arne Elversson, Ingrid Johansson, Folke Larsson, Artur Nyman, Rikard Fröjd, Erik Karlsson Sittande Hilda Sandberg, Edit Johansson, Gerda Karlsson, Elsa Hermansson, Prästen Hugo Nordner, Heifrid Svensson, Lilly Fahlström, Ingrid Svärd, Sigrid Andersson.