• Måndagar 11/3 25/3 29/4 13/5 Kl. 8.30 -12 - Föreningsfrukost Delta i vår goda frukost och lättare arbetsuppgifter efteråt. Vi försöker anpassa jobben efter vad Du kan och vill delta i.
  • Torsdag 21 mars kl. 19 - Årsmöte i Leksbergs församlingshem. Årsmötesförhandlingar. Lars Nolberger berättar om biodling. Föreningen bjuder på kaffe. Lotterier.

Kyrkgrunden frilagd

Ett flitig grupp bestående av Åke Möller, Jan Rönnholm, Kjell Skogsberg, Sture Hallén och Martin Isaksson har legat på knä och rensat bort allt ogräs mellan stenarna som visar var den gamla kyrkan låg. De fyra vitmålade träpålarna visar hörnen på den första kyrkan. Efteråt fyllde vi på grus mellan stenarna. Nu kan besökarna tydligt se hur stora kyrkorna har varit. Längs med kanten på den gamla kyrkogården står en enkel bänk som är gjord av ett av de utbytta benen från klockstapeln.

År: 1961
Motiv: Klass 1 1961 Lärare?
Personer: