• Onsdag 19 juni - Vi plockar blommor till majstången. Lämna blommorna på Persgården från kl. 12.
  • Torsdag 20 juni kl. 17 - Vi förbereder midsommarfirandet. Kom och klä midsommarstången på Persgården! När vi är färdiga bjuder föreningen på något att äta.

Kyrkgrunden frilagd

Ett flitig grupp bestående av Åke Möller, Jan Rönnholm, Kjell Skogsberg, Sture Hallén och Martin Isaksson har legat på knä och rensat bort allt ogräs mellan stenarna som visar var den gamla kyrkan låg. De fyra vitmålade träpålarna visar hörnen på den första kyrkan. Efteråt fyllde vi på grus mellan stenarna. Nu kan besökarna tydligt se hur stora kyrkorna har varit. Längs med kanten på den gamla kyrkogården står en enkel bänk som är gjord av ett av de utbytta benen från klockstapeln.

År: 1944
Motiv: Konfirmation 1944 Ekby och Utby konfirmander.
Personer: Stående Arne Bergqvist, Karl-Gustav Gustavsson, Ingemar Sköld, Ivan Lindholm, Ann-Mari Eriksson, Bengt Arvidsson, Göta Johansson, Rune Svensson, Ingvar Larsson, Hans Pettersson, Lennart Andersson.Sittande Britta Johansson, Gunborg Andersson, Eivor Johansson, Elsa Sten, Prästen Ragnar Ernås, Alva Pettersson, Gunborg Johansson, Isa Holmkvist, Ingrid Gustavsson