• Söndag 24 november Kl 14 - 17 - Julmarknad på Persgården Servering – Lotterier – Försäljning av hantverk, hembakat bröd, glögg och varm korv. Tomten kommer.
  • Torsdag 23 januari Kl 19 - Film- och musikafton i Leksbergs församlingshem Mellan bleke och storm. Film av Anette Lykke Lundberg Musikunderhållning. Entré 70 kr. inkl. kaffe.

Fiber i Karleby!

Nu har fibergrävningen nått fram till hembygdsgården. Grävningen har gått bra, om än de senaste dagarnas töväder gör att både körning och grävning blir kletigare. Det återstår ungefär en tredjedel av grävarbetet i byn innan alla slangar och fiberskåp är på plats. Så småningom kommer det att blåsas fiber i slangarna och sedan får vi monterat fiberkonverter i husen.

År: 1940
Motiv: 6-41Konfirmation 1940
Personer: 1940 6-41 Konfirmation 1940 Stående Arne Lövgren, Arne Beckman, Bengt Breman, Arne Alkvist, Lars Johansson, Sven Arvidsson. Sittande Kajsa Hägg, Margit Svensson, Margit Svensson, Prästen Ragnar Ernås, Margit Johansson, Inga Hägg, Inga-Lill Sköld.