• Torsdag 23 januari Kl 19 - Film- och musikafton i Leksbergs församlingshem Mellan bleke och storm. Film av Anette Lykke Lundberg Musikunderhållning. Entré 70 kr. inkl. kaffe.
  • Torsdag 19 mars Kl 19 - Årsmöte på Marci Hus församlingshem Föreningen bjuder på kaffe. Åke Möller berättar.

Friluftsgudstjänst

Söndag morgon blåste det en del och väderutsikten kunde inte lova torrväder så vi flyttade upp till ladan på Persgården. I år var det Ullervad-Lugnås pastorats tur att stå för vår "friluftsgudstjänst" och prästen var Leif Norlander och kyrkomusiker Kristina Gustafsson. Gudstjänsten inleddes med klockringning i vällingklockan vars spröda toner bredde ut sig över gården och Karleby. Bra predikan och fin musik och sång fick vi höra innan det var tid till våfflor och kaffe i Persgården som Eivor och Maj-Britt gjort i ordning. Regnet hade under tiden brett ut sig och det var bra att vi hade flyttat upp på hembygdsgården.

År: 1953
Motiv: En Volvo traktor med plog.
Personer:
Fotograf: Nils Pauli