• Måndagar 11/3 25/3 29/4 13/5 Kl. 8.30 -12 - Föreningsfrukost Delta i vår goda frukost och lättare arbetsuppgifter efteråt. Vi försöker anpassa jobben efter vad Du kan och vill delta i.
  • Onsdag 27 mars kl. 18 - Filmkväll på Persgården. Smakprov på Pizza 50 kr. Se hemsidan.

Friluftsgudstjänst på Kapellgärdet

alt Klockklangen breder ut sig över nejden...

Söndag den 12 augusti höll Mariestads församling friluftsgudstjänst på Kapellgärdet i blåsten. Gudstjänsten inleddes med klockringning i klockstapeln och Sofia Larsson höll gudstjänsten med hjälp av Eva Lindholm som spelade dragspel och Johannes Ekström som läste. Sture Hallén och ordföranden Truls Wiberg hade ordnat med stolar och bord. Ett notblad försvann med vinden och att tända ljus gick inte. Efteråt träffades vi på Persgården där Eivor Hallen, Maj-Britt Lundstedt och Helena Billerdahl serverade kaffe och våfflor. Åke Möller och Gunilla Broberg fotograferade.

Eva Lindholm

alt Sofia Larsson

År: 1930
Motiv: 9-22Nr 9 22 Ombyggnad av Utby skola 1930.
Personer: 3238 1930 9-22 Ombyggnad av Utby skola 1930. Pojken heter Erik Johansson och är son till skollärare Hilmer Johansson.