• Torsdag 24 januari Kl 19 - Film och musikafton på Marci Hus - Ullervads församlingshem Bertil Svenssons film: Glada original, del 1 visas av Joachim Johansson. Musikunderhållning. Lotterier. Entré 70 kr. inkl. kaffe.
  • Torsdag 21 mars Kl 19 - Årsmöte i Leksbergs församlingshem Lars Nolberger berättar om biodling. Lotterier. Föreningen bjuder på kaffe.

Årsmötet 2018

Det blev ett trevligt och välbesökt årsmöte. Där utdelades blommor till flera som utfört stora arbetsinsatser under året. Efter förhandlingarna höll kyrkoherde Jan Wahn ett föredrag om att vara präst på landet i 35 år. Han berättade om händelser, människor och sina många olika uppdrag och hobbys. Avslutningsvis blev där serverat kaffe och semlor och många satt kvar länge i den goda stämningen.

alt Kyrkoherde Jan Wahn överlämnar Ullervads gamla postväska som gåva till ordföranden Truls Wiberg

alt Efter årsmötet och Jan Wahns föredrag fick vi kaffe och semlor.

År: 1936
Motiv: Assmundstorp