• Torsdag 24 januari Kl 19 - Film och musikafton på Marci Hus - Ullervads församlingshem Bertil Svenssons film: Glada original, del 1 visas av Joachim Johansson. Musikunderhållning. Lotterier. Entré 70 kr. inkl. kaffe.
  • Torsdag 21 mars Kl 19 - Årsmöte i Leksbergs församlingshem Lars Nolberger berättar om biodling. Lotterier. Föreningen bjuder på kaffe.

Årsskriften för 2018 har kommit!

56 s. med bland annat artiklar om:

Sven-Ingvar Heij - Kristin Svensson

Varför heter det Ek, Ekby och Utby? - Åke Möller

Hembygdens betydelse för mig - Urban Ahlin

En vandring genom Kjeckestad by - Kjeckestadsgruppen

När gårdarna i Kjeckestad fick sina namn - Åke Möller

Tidan - en kraftfull å - Åke Möller

Album - skolfoton - Lars Johansson

År:
Motiv: Familjen Nils Johan Persson
Personer: Nils Johan Persson Född 1860, hustrun Maria Jonsdotter Född 1861, barnen Johan 1885, Anna Elisabeth 1887 och Hedvig Maria 1890.