• Måndagar 29/10 Kl. 8.30 -12 - Föreningsfrukost Delta i vår goda frukost och lättare arbetsuppgifter efteråt. Vi försöker anpassa jobben efter vad Du kan och vill delta i.
  • Torsdag 1 november Kl 19 - Vi bakar stenugns-pizza och visar filmer på Persgården Kaffe och brasa i öppna spisen, Pizza smakprov och dryck 80 kr. Anmälan 0722199288

Tjärning av klockstapeln

Nu är klockstapeln på Kapellplatsen tjärad med hjälp av Johannes Ekström, Mats Karlsson, Kjell Skogsberg, Truls Wiberg samt Sture och Eivor Hallén.

År: 1998
Motiv: Klass 3S
Personer: 3SBakre raden från vänster:1. Susanne Andersson 2. Johanna Fröjd 3. Marie Svensson 4. Amanda Hasselqvist, 5. Rebecka Thorsell 6. Pontus Forslund 7. Karin Hellmont 8. Carolina Blom, 9. Liselott Walther 10. Gunilla Källstrand, KfMellersta raden från vänster:1. Jennifer Johansson 2. Sandra Sundler 3. Linnéa Stålnacke 4. Ida Hedfors 5. Jesper Lundvall, 6. Carl JanssonFrämre raden från vänster:1. Christian Källgård 2. Sara Adamsson 3. Christian Lugnberg 4. Anna Jonsson, 5. Dennis Dahl