• Måndagar 24/9 Kl. 8.30 -12 Föreningsfrukost Delta i vår goda frukost och lättare arbetsuppgifter efteråt. Vi försöker anpassa jobben efter vad Du kan och vill delta i.
  • Söndag 30 september Kl 13 -16 - Höstvandra längs Kulturstigen Först en trevlig promenad, sedan från kl. 14 korv och bröd, kaffeservering på Persgården. Vi berättar om smedjan och försöker starta Regulax motorn kl. 15!

Julmarknaden i Persgården 2017

Snön föll om förmiddagen och skapade precis rätt stämning för julmarknaden. Tomten kom som lovat och gladde både barn och vuxna. Tomten fick en önskesedel som han tog med hem. Serveringen var välbesökt och våra frivilliga damer fick bråttom med allt kaffebröd.

I ladan stod flera och sålde hemslöjd i både metal, trä och tyg. Där fanns de nygräddade brödkakorna, saffran flätorna, honung och mycket annat. Utanför fanns det möjlighet att köpa fina fågelholkar och tomtar i granris.

I Lillstugan serverades där glögg och korv med bröd. Här var det också tänt upp i spisen och den trevliga stämningen lockade många innanför.

År: 1930t
Motiv: Klass? Lärare Svea RoupéBarn födda