• Torsdag 25 januari Kl 19 Film och musikafton i Leksbergs församlingshem Bertil Svenssons film: Glada original, del 2 visas av Joachim Johansson. Musikunderhållning. Lotterier. Entré 70 kr. inkl. kaffe.
  • Torsdag 22 mars Kl 19 Årsmöte på Marci Hus i Ullervad ”Präst på landet i 35 år”. Jan Wahn kåserar. Lotterier. Föreningen bjuder på kaffe.

Våffeldagarna

Vi har haft tur med fem onsdagar med underbart väder och frasiga våfflor. Det är väldigt roligt att så många hittar hit. Vi har öppet ännu en gång den 16 augusti kl. 14 - 17. Välkomna till hembygdsgården i Karleby!

Den 19 juli var Thomas Ohlsson på Persgården och presenterade sin nya bok: "Mariestad-Moholms järnväg - 87 år med Môsa-Maja 1874-1961". 128 s. inbunden. Boken kan fås vid hänvändelse till 0722199288 för 200 kr avhämtad.

Britta Rönnholm hann också smaka under en paus i serveringen alt

År: 2008
Motiv: Brudparet Leif Källgård och Marie Kristiansson.
Personer: